Portada del sitio > Agenda > Trobada virtual: “No deixis el futur a les seves mans”

Trobada virtual: “No deixis el futur a les seves mans”

El jueves 3 de marzo a las 19h a través de zoom

Martes 1ro de marzo de 2022

JPEG - 74.7 KB

Conversem per enfortir la cooperació solidària davant l’emergència ecològica i social pel capitalisme global.

Convidades:

  • Júlia Martí, investigadora del Observatorio de Multinacionales en América Latina (OMAL) i activista feminista
  • Àlex Guillamón, activista d’Entrepobles

Vols defensar la vida davant les crisis ecològiques i socials que travessem al planeta? Hi ha prou amb anar fent cimeres anuals i petites variacions polítiques i econòmiques? Caldrà canviar a fons i amb urgència les nostres formes de sentir, pensar i interactuar, així com el funcionament general de la societat actual? Com ens imaginem i podem fer les transformacions que exigeix la cura de la vida natural i humana arreu del món?

Si t’interessen aquestes preguntes, et convidem a participar d’una hora de diàlegs, reflexions i propostes per enfortir la cooperació solidària en defensa de la vida, davant la crisi civilitzatòria global.

Amb convidades especials i diferents persones amb ganes de compartir, organitzar-nos i passar a l’acció, parlarem de l’emergència ecosocial actual, del consumisme i l’extractivisme, de la insostenibilitat i desigualtat del sistema capitalista, patriarcal i colonial, i compartirem projectes transformadors reals per la cura de la vida natural i humana, amb equitat entre les diferents persones i pobles del món… Ecofeminismes, economies solidàries, abundància frugal, cultiu de riqueses bioculturals, moviments pel bon viure – sumak kawsay, defensa de comunitats contra multinacionals extractives, cooperació poble a poble…

- Inscriu-te a la Trobada Virtual i construïm un futur en què el centre sigui la vida de totes

Activitat en el marc de la Comunitat Virtual Activa’t per la Justícia Ambiental del programa Biblioteques Sense Fronteres.

Ver en línea : Entrepobles

Eventos asociados


¿Quién es usted?
Su mensaje

Para crear párrafos, deje simplemente líneas vacías.


Twitter

Vimeo >>

PNG - 5.3 KB