Portada del sitio > Multimedia > Vídeos > Empreses transnacionals i drets humans, un oxímoron?

Webinar organizado por Lafede.cat y la Taula Catalana pels Drets Humans i la Pau a Colòmbia

Empreses transnacionals i drets humans, un oxímoron?

El martes 30 de junio, a las 18h en YouTube

Martes 30 de junio de 2020

 

El Grup d’Empresa i drets humans que integren 15 entitats de Lafede.cat i la Taula Catalana pels Drets Humans i la Pau a Colòmbia presentarà el proper dimarts 30 de juny, a les 18h, la web AlertaDH.org que recull casos de vulneracions de drets humans per part d’empreses de matriu catalana o espanyola, i es presentarà el llibre “A dónde va el capitalismo español“, relacionat amb la temàtica. La web Alerta DH és fruit del treball que va començar el Grup d’Empresa i drets humans el 2015, arran de la investigació realitzada a Buenaventura (Colòmbia). Llavors es van denunciar al Parlament els greus impactes socials i mediambientals que l’empresa catalana TCB estava provocant a la ciutat costera colombiana. Des d’aleshores el Grup ha recollit nombrosos exemples d’altres casos de conflictes socials i vulneracions de drets humans comesos arreu del món per part d’empreses catalanes que operen a l’exterior.

Després de la presentació de la web el periodista de TV3 Iván Gutiérrez Gómez, parlarà amb l’Erika González i el Pedro Ramiro, de l’Observatori de les Multinacionals a Amèrica Llatina, autors del llibre “A dónde va el capitalismo español“, i dues de les persones que més seguiment han fet del comportaments de les multinacionals de matriu espanyola.

Tota la informació es pot trobar a l’agenda del FSMET. Les sessions es faran per Zoom i es retransmitiran en el canal de Youtube de Lafede.cat en directe.

JPEG - 484.2 KB

Ver en línea : LaFede.cat

Eventos asociados


¿Quién es usted?
Su mensaje

Para crear párrafos, deje simplemente líneas vacías.


Twitter

Vimeo >>

PNG - 5.3 KB