Portada del sitio > Multimedia > Audios > Necropolítica: deixar morir al Mediterrani les persones que no són útils i (...)

Necropolítica: deixar morir al Mediterrani les persones que no són útils i tenir-ho assumit

Entrevista a Juan Hernández Zubizarreta (OMAL) en Catalunya Radio (29 de junio de 2018)

Miércoles 4 de julio de 2018

Mònica Terribas entrevista a Juan Hernández Zubizarreta, Laia Serra y Fatou Secka en Catalunya Radio. Hablan de necropolítica y de los objetivos y funcionamiento de la Audiencia de Barcelona del Tribunal Permanente de los Pueblos sobre migraciones.

 

Barcelona és la seu aquest cap de setmana del Tribunal Permanent dels Pobles, un jutjat sorgit el 1979 que jutja ara el fenomen de la immigració i la resposta europea a aquest desafiament. El procés es va iniciar fa un any a Barcelona, ha celebrat audiències a Palerm i a París i torna ara a la ciutat comtal per avaluar els "espais sense dret", nous espais sorgits al voltant dels migrants on no hi regeix cap dret. Entrevistem Juan Hernández Zubizarreta, membre del Tribunal i doctor en Dret; Laia Serra, jutge a l’Audiència sobre els Espais de "No Dret", i Fatou Secka, membre de la Xarxa de Dones Migrades. Amb ells analitzem les causes de la migració, el model capitalista actualment en crisi o les polítiques neocolonials, emmascarades per mites falsos com que "els immigrants ens treuen la feina".

Ver en línea : Catalunya Radio, 29 de junio de 2018.


¿Quién es usted?
Su mensaje

Para crear párrafos, deje simplemente líneas vacías.


Twitter

Vimeo >>

PNG - 5.3 KB

agenda

Martes 6 de junio 19:00-21:00

La Uni Climática en Madrid